Bal

Bal i morgon. 1600 i Tylösand. Se mig hetare än någonsin!

Rör på kroppen

Den ultimata uppladdningen inför balen:

Gillar du den här bloggen?

Jag bloggar även på Hallandsbloggen.

Håll dig uppdaterad om mina sista dagar som skolflicka.

Drömmar om Mr Poker

Jag har alltid varit usel på kortspel. Folk har försökt lära mig allt från Hej knäckt till Texas hold'em. Trots pedagogiska kamrater är reglerna som bortblåsta efter varje omgång. Skulle någon fråga mig hur många kort det finns i en lek, svarar jag 52, med tveksamhet på rösten.

Inatt var jag proffspelare. Av ren nyfikenhet gick jag fram till ett bort på en klubb. Jag började satsa. Till min stora förvåning gick det bra. Snart började klubbens besökare höja på ögonbrynen. De största spelarna försökte klå mig. Jag var kvällen drottning. Jag var iskall. Inte ens Wild Bill skrämde mig.

När jag vaknade var jag ovanligt sugen på Finns i sjön.

Dagens kex

Det åkte förbi en lagom snygg kille på longboard. Jag cyklade av vägen.


Linssallad med ruccola


image53

Jag är bra på mat.

Att spana efter ett spinningpass

När jag, på gymet häromdagen, satt i en sexig stretchposition, kommer en utav mina gymspan gående emot mig. Jag blir varm inombords och försöker få till den där lilla extra glimten i ögat. När våra blickar möts börjar jag se suddigt.

Han går bara förbi. Besviket sluter jag ögonen och upptäcker att min grumliga syn inte berodde på den brännande hettan mellan oss. Utan att svetten från pannan hade runnit ned i ögonen.

Maj, maj, måne, jag skall lura dig till Skåne

Grattis Mona Sahlin! Grattis övriga socialdemokrater! Det här är er dag. Ta vara på den!

Roliga barn på webben

Jag tycker om bebisar. De ser jävligt roliga ut. Hallandspostens sida för nyfödda är min favorit. Man får sig en del goda skratt. Kolla här!