Konsekvenser

Lisa Skole is vill skriva men måste sova. Puss och kram

Den här veckan

Jobbar 06skiftet. Det vill säga, vakna, arbeta, övertid/träna?, sova. Och om igen.

Sju timmar

Måste sova. Börjar jobba klockan 06 i morgon.

Detta har hänt

Lördagen var blandad. Humöret låg i centrifugen och jag ville varken det ena eller den andra. Blev dragen till en fest några minuter från stan.

Cynthias arbetskamrat stod för kalaset. Hade ingen alkohol med mig och satt nykter i början av kvällen. Däremot bjöds det på diverse dricka när folk blev berusade. Jan Erik var inte snål och betalade både taxi till stan, inträde på Play och erbjöd rum på Park. Hotellfrukost är ju inte fel, tänkte jag men blev övertalad av Cynthias tvivlande blick. 

Efter några snabba
sms smet vi till The old sportsman för att bli nekade inträde. Stod utanför och väntade på att Roberto skulle dyka upp. Då det dröjde försökte vi förhandla med vakten. Ingenting fungerade och vi gick med bestämde steg till Perfect pizza. Doften av italiensk restaurang gav mig en nostalgishock och vi försvann ut lika snabbt som vi kom in.

Det blev Manu Chao och champagne hos R. Därefter vandrade jag hemmåt. En helt okej kväll. Ett ljus i mörkret. 

Lovelife

Jag tror att jag behöver en pojkvän.


Dagen utan d

Den här dagen förtjänar ingen deodorant.

En funderare

Jag fegar när det blir för mycket. Känner mig jagad. Måste sova. Träna i morgon vid 11.

Norsk mobil

Har nytt nummer.

Djävulen debatterar

Är nervös och orolig. Hur skall jag klara det här? Tänk om det händer någonting? Vad gör jag om pengarna inte räcker? Om två veckor måste allting vara klart. Om det blir ordnat tidigare kommer priset reduceras något. Tänker att jag kommer irritera mig på min partner. Han kanske inte är den han utgett sig för att vara. Jag längtar till Halmstad. Om jag fattar det här beslutet kommer jag inte kunna infinna mig i min hemstad på lång tid. Borde jag inte blåsa av hela kalaset? Jag är för ung.

Här får du din livs chans, och du tvekar?!
Skärpning! Du får sluta vara en sådan mes. Man kan inte vara rädd för allting hela tiden. Du kommer ha vansinnigt kul. Det är det här du har drömt om hela tiden. Det var såhär du ville ha det. Du valde det långt innan det ens kom på tal. Pengarna kommer räcka. Varför funderar du på det? Blir det lite knapert får du stå ut med det. Bangar du ur nu kommer du ångra dig resten av livet.

Veckans höjdpunkt


Vad gör mina föräldrar?

Försöker få tag på mamma och pappa. De har tydligen bättre saker för sig än att prata med mig. Är angelägen om att få tag i dem ikväll. Måste ha råd och bolla idéer angående ett äventyr. Behöver veta om jag kan klara det.

Klockan åtta börjar Bonde söker fru.

På smällen

Inatt var jag havande. Jag var mittimellangravid och hade inte vant mig vid tanken. Magen var inte heller hysteriskt stor. Men det syntes tydligt att jag hade någonting innanför tröjan. Hursomhelst glömde jag bort bebisen och drack åtskilliga mängder alkohol. När jag sedan påminnde mig själv om vad jag hade gjort blev jag hysterisk. Jag hade förstört mitt barn. Panik.

När jag vaknade i morse fanns bara luddiga minnesbilder av drömmen. Men jag hade en konstig känsla i kroppen. Som om någonting inte stod rätt till. Frammåt eftermiddagen klarnade det.

Sömnlös i Sandefjord

Måste gå och lägga mig tidigare. Har alltid varit den som kommer i säng flera timmar innan de andra. Nu ligger jag vaken på kvällarna och sover dåligt på natten. Skillnaden är även stor när jag jobbar. Arbetet går långsamt och jag är hälften så effektiv.

Nu när jag har börjat träna blir det svårare att söka sig till sängen. Är så uppe i varv trots att klockan visar sent.

Noll

Jag vet inte vad jag skall skriva.

Fruktstund

Har ätit tio äpplen. Äppelmos.

Sjuka fantasier

Ögonlocken är tunga och en sprängande huvudvärk lever inom mig. Det var inte behagligt att kliva ur sängen. Helst av allt ville jag döda någon.

Drömde att jag talade norska.

Måndag

Är dödstrött. Hela dagen har varit sömnig. Oavsett blev det både spinning och Body Balance. Känns skönt att ha kommit igång igen.

Nu är det dags för sömn.

Citerar Cynthia

"Medan ni var och jobbade övertid, konverterade jag över till Islam."

Innan jag somnarGod natt - god sömn jag önskar er
ni alla vandringsmän.
Vi sluta sjunga och skiljas - vad mer
om aldrig vi träffas igen.
Jag sagt något litet och fattigt av det
som brunnit hos mig och så snart brinner ner,
men den kärlek där fanns, ej förgängelse vet -
god natt - god sömn åt er.

Kicken och Markus

Vaknade halv tio. Satte på vatten och hämtade en banan ur kylen. Gick tillbaka till sovrumet och väckte Sofia. Tog på mig kläder. Gjorde i ordning te. Kollade mailen. Pratade med Cynthia. Övertalade Sofia att följa med. Cyklade till Life och gick på Body Pump. Stretchade i garderoben. Cyklade hem i solsken. Duschade. Skrev inköpslista.

Tillsammans tog vi bilen till Coop. Handlade. 18 ägg, 430 g pesto, Extra sweet mint (sex paket), Natusan bodyloation, skalade tomater (två burkar), Wasa knäckebröd och budgetshampoo. Betalade 208,50.

Åkte inom Sjokoladefabrikk ASA.
Förväntade oss utförsäljning. Snordyrt. Körde hem igen. Slappade. Såg Suicide Club. Lagade pasta med tonfisksås. Satte igång en tvättmaskin. Såg tv. Postkodmiljonären. Stjärnor på is. Jag älskar Stjärnor på is. Kicken och Markus gör mig levande. Bästa programmet. 

Tidsfördriv

Vad hade man gjort utan tv? Idag har jag avverkat Trainspotting, Idol, Fredag hela veckan, Morgonsoffan och Cops. I morgon blir det Stjärnor på is.

Lovely Lasse

I LOVE IDOL-LARS!

Rökare

Det stinker fimp från ventilationen i badrummet och på toaletten. Var kommer det ifrån?

Kalla krigetIgår byggde jag och Cynthia en fälla för Sofia. Hon jobbar det sena skiftet. En besvärlig överraskning väntade henne då hon skulle smyga in i vårt rum, när vi sov.

Cynthia somnade utmattad när bygget var färdigt. Jag däremot, kunde inte slockna förrän flera timmar senare. Dessutom blev jag kissnödig och var tvungen att plocka ned hela konstverket för att ta mig ut. Planen gick i backen.

- Men vänta du bara Sofia!

Fyra timmar mindre

Nu börjar den ekonomiska krisen drabba mig mer och mer. Överlevde varslingen. Däremot finns det sällan övertid. Jag har fått jobba mina 40 timmar per vecka, fram tills idag. Blev hemskickad klockan 12. En halv dag mindre, är mycket. För mycket.

Hursomhelst. Då jag kom hem tidigt passade jag på att städa. Har gjort i ordning ordentligt i vårt rum. Dammat, dammsugit och torkat golvet. Även tvättat alla lakan och smutsiga kläder. Har dessutom planerat in ett spinningpass klockan 19.

Gör det bästa av situationen. 

Hjärtliga gratulationer

Hannzer har tagit körkort. Det firas med att lägga upp bild från den gamla goda tiden!

- Kör hit och hälsa på älskling!


Avvaktar

Ær på jobbet och væntar att få komma hem. Kænns lønløst att sluta 1630 nær bussen inte går førænn 1705. Skit.  

Annars har jag lært mig varuplacera. Lite variation i arbetet.


Luftslottet som sprängdes

Nu skall jag läsa sista delen i Stieg Larssons milleniumtriologi. Sov alldeles för få timmar inatt då jag inte kunde slita mig från den andra boken. När den vid tretiden var slut, började jag läsa den en gång till. Det här är bra skit.

Inte som planerat

Skulle träna idag. Istället väntade jag på bussen i en halvtimme.  Köpte sedan busskort och mjölk på Kiwi.  Därefter ytterligare en sväng till Kiwi med Cynthia. Nu blir det Rimi med samma tjej. Skall försöka tjata med henne på Body Combat i morgon klockan 1900.

Söndag

I morgon skall jag träna. Spinning om jag inte jobbar över. Annars Body Balance. Skall bli skönt att komma igång.

Pratade med Stina och Josefine på Skype tidigare. Saknar dem.

Röd kväll

Sedan i onsdags har jag jobbat över 30 timmar. Det belönas med party. Vinet jag vann på vinlotteret häromveckan skall ta slut.

Gryning

Har jag berättat att jag är förtjust i mornar?  Att kliva ur sängen klockan 06 en lördag är, minst sagt härligt!

Extra

Övertid i sju timmar idag. Börjar casha in. Skall jobba i morgon med. Att arbeta några timmar är småpotatis, jämfört med tiotimmarspassen.

Bilder från mpxJAAA!


Dokumentera

Skall nog ta med mig mobilen till jobbet. Ta lite kort på sådant jag gör om dagarna. Jag kan gissa att ni snart blir tokiga av nyfikenhet.

Hejdå.

Undantag

Sista dagen på helvetesskiftet. I morgon är jag en fri kvinna. Frånsett om det blir övertid.
Följ min blogg med bloggkoll

Hem söta hem

För första gången sen jag flyttade hit, längtar jag hem. Inte till Halmstad. Mer till mitt rum. Till mamma, Wille och pappa. Att få vara ifred. Kunna äta hur mycket kyckling med fetaostsallad som helst och bara vara.
JumpkingHär är min arbetskamrat Anders. Helt otippat är han norsk mästare i studsmatta. Hallå!

Kneg

Gillar inte det här skiftet. Arbetsdagen känns obeskrivligt lång. Alla sover när man kommer hem. Själv domnar man genast när nykeln vrids om i låset. Vakna, jobba, sova.

På mpx är det lugnt och mysigt. Samtidigt gör det rofyllda stämningen att tröttheten smyger sig på mer effektivt. Bara två dagar kvar. Fredag är ledig. Skall försöka jobba ändå. Längtar till nästa skift.