Du vet

Har precis sett Juno. Jag vill också bli gravid med en jättetöntig kille som springer som en idiot och som äter apelsintictac i mängder.

God morgon

Drömde mardrömmar inatt. Annars har jag sovit bra.

Dagen i bilderSandefjord

Sedan vi kom fram har tiden gått åt att gråta, packa upp, städa och handla. De mesta känns bra och än så länge har inga konflikter uppkommit. Det ligger plastpåsar med prylar överallt och ingenting är organiserat. Rummfördelningen gick smidigare än förväntat och allting är frid och fröjd.

Kroppen är helt slut. Längtar efter att få lägga mig i min säng med rena lakan. Vill läsa. Skall försöka ladda upp bilderna från hitresan.

Snart är det dags

Klockan åtta kommer mina homies och hämtar mig. Jag är ännu inte nervös. Det känns fortfarande som om jag skall semestra en vecka och sen återvända.

Nu skall jag väcka Wille för får sista gemensamma frukost.

Medvind

Jag hittade det.

Självklart

Jag har slarvat bort mitt pass.

Ps

Efter att ha kollat på hela videon ångrar jag att jag lade upp den i samband med min pappa...

- IM CRAZY LIKE A FOOL!

Pack attack!

Har avverkat praktiskt taget hela min lista. Nu packas sista sakerna och snart blir det lunch med daddy cool.

Medium

I morgon flyttar jag. Det betyder att jag har vansinnigt mycket att göra idag. Har skrivit en halvdan todolista. Kommer glömma hälften. Halva dagen kommer gå åt att läsa blogginlägg och kolla facebook. Klockan 21 kommer jag komma på att jag har tusen saker och göra och bryta ihop i någon form av stressgråtatack.

Jag kan se framåt i tiden.

Att göra i dag

  • Köpa rakblad
  • Köpa teburk
  • Lösa in skatteåterbäringen
  • Skicka iväg tackkorten

Chicks on speed

Igår bjöd jag mina tre vänner Djungeljosse, Matstina och Hansson på middag. Wille var också med på ett hörn. Det blev Vitlök- och currymarinerad fläskfilé med någon form av aubergine- och tomatlåda. Även den med vitlök. Jag gillar vitlök.

Djungeljosse fick för sig att vi skulle spela någon form av kortspel. Det slutade med att jag förlorade med minus 100 poäng. Som vanligt.

I morgon är det käk hos Hansson. En himla massa mat den senast tiden.
Panikpacka

Hysterisk packning. Lastbilen med alla prylarna åker tidigt i morgon. Har gråtit, skrikit, surat och varit nära att dö idag.

Nu skall jag träna. Återkommer.

Recension

Home of the brave. Riktigt dålig film.

Kvällen

Filmkväll. Tänkte Home of the brave. Får se vad de andra tycker.

Mamma mia


Mamma bjöd mig och Pappa på grekisk afton. Det var tzatziki, fetaostsallad samt grekiska lammfärsbullar. Liten födelsedagsmiddag till min ära.

Ändringar

Fick igår reda på att jag flyttar på lördag. Inte torsdag.

BrasseriekvällÅt middag på Torntorget med Pappa och Agneta igår.

Tisdagsmiddag

På tisdag skall jag bjuda Hanna, Josefine och Stina på middag. Jag vet inte vad jag vill servera. Har hela tiden tänkt grillad lax, bulgursallad och guacamole. Nu är jag inte alls sugen på det. Vill ha någonting jag inte äter varje dag.

Förslag hade varit tacksamt. Vad är tjejerna hungriga på?

Semester

Har ont i hela kroppen. Vet inte vilka böcker jag skall ta med mig. Det känns inte som att det är en flytt på gång. Jag skall bara på semester i en vecka eller två. 12 par trosor och 12 par strumpor. Behöver jag ta med handduk? Nej, det finns på hotellet.

Hur mycket får plats i lastbilen? Måste skriva en lista på saker jag måste ordna upp innan torsdag. Måste inkassera min lön från La Coca. Kändes konstigt att inte få jobba sista dagen. Var inställd på det. Tänkte till och med äta Nachotallriken. Har fortfarande inte gjort det. Smått pinsamt. Känner mig nästan kickad. Konstigt.

Biff som man är

Nu skall jag träna.

Vad det nu var

Tänkte skriva någonting. Minns inte längre vad det var jag ville säga. Går och lägger mig istället.

Torsdag

Lunch med Pappa klockan 13. Skall ringa jobbet och be om fler fler tider. Har börjat skriva listor på saker jag behöver ha med mig.

Mamma frågade tidigare vad jag vill ha i födelsedagspresent. Kan man önska sig 10 000 kronor och 10 000 gram alvedon?

Blandade tankar

Har pratat med Josefin om Norge idag. Hon, tillsammans med ett par tjejer, har fått lägenhet i Oslo. Kommer med hög sannorlikhet bli en tripp till huvudstaden för påhälsning någon gång framöver.

Det känns bra. Jag blir vild vid tanken på att det är ordnat. Nu är det flytten som är målet. Vad skall jag ta med mig? Vad behövs? Vad är onödigt?

Pengarna är det som tynger mig mest.
Har inte ett öre. Behöver minst 10 000 med mig upp. Fyller år den sjätte september och kommer förmodligen ha någon form av födelsedagsfirande innan jag åker. Kommer bli cash som fyller den önskelistan.

Lägenheten

Update

Nu händer det grejer! Därav ett ypperligt tillfälle att börja blogga igen.

Såhär ligger det till; Tillsammans med Sofia, Emelie, Kristian, Cynthia och Jonathan skall jag bo i en fantastisk lägenhet i centrala Sandefjord. Staden ligger på den Norska sydkusten med två timmar färja över till Strömstad.

Innan avresan var vi helt ovisa om vad som väntade. Jobb och lägenhet var vi ute efter. Efter mycket om och män var både delarna ordnade innan färjan gick tillbaka till Sverige.

Flytt den 28 augusti!